Όροι Χρήσης Ιστότοπου

Όλα τα περιεχόμενα του site (κείμενα, γραφικά, λογότυπα, φωτογραφίες και λογισμικό) είναι πνευματικής ιδιοκτησία της ΚΑΛΙΣΟ ΑΕ και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία.

Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρίας.

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων & Συναλλαγών

Συλλογή & Χρήση Προσωπικών Στοιχείων:
Τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση κλπ) καθώς και των δεδομένων των συναλλαγών των χρηστών του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα. Τα παραπάνω στοιχεία δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Το kaliso.gr με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε, εκτός από ειδικές περιπτώσεις, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας, όταν αυτό επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κλπ. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του kaliso.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Τρόποι Παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε με τους εξής τρόπους:

Ηλεκτρονική παραγγελία μέσα από το www.kaliso.gr

Τηλεφωνικά στο 2411-610012 εργάσιμες ώρες και ημέρες:

09:00 – 17:00 καθημερινά (εκτός Σαββάτου & Κυριακής),

09:00 – 14:00 Σάββατο

Με e-mail στο kalisob2b@gmail.com ή με fax στο 2410627173, αναγράφοντας τον κωδικό του κάθε προϊόντος που επιθυμείτε να αγοράσετε, μαζί με τα στοιχεία σας. Το τμήμα πωλήσεων θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.

Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφές γίνονται δεκτές σε διάστημα 15 ημερών από την ημ/νία αγοράς μόνον εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με εκείνη όταν τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχετε αλλοιώσει τη συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη πληρωμής. Δεν γίνονται δεκτές οι ιδικές παραγγελίες.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, μπορείτε να το επιστρέψετε για αντικατάσταση με το ίδιο ή αντίστοιχο, με δικαίωμα επιστροφής του αντίστοιχου χρηματικού ποσού. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο kalisob2b@gmail.com ή καλέστε μας στο 2411 610012 για να μιλήσετε απευθείας με κάποιον εκπρόσωπο μας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα kaliso.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αλλάζει τους όρους και τις προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντων.

Μενού